Münihli Babalar Genel Bürokrasi Vize basvurusu icin davet mektubu örnegi

Vize basvurusu icin davet mektubu örnegi

Vize basvurusu icin davet mektubu örnegi

arifcilgin
Yeni Üye
1
14.07.2023, 10:55
Merhaba,

ben kendi ailem ve esimin ailesi icin kendim mektup hazirladim ve pdf olarak gönderdim (imzami kardesim kopyalayip atti). vize basvurulari sonuclandi ve vize aldilar 6 aylik her ikiside. Bu sekilde B plani olarak yapin derim. diger basvuracak arkadaslarada tavsiyem bu tabiki kabul edilmeme sorumlulugu alamam ama bu sekilde farkli tarihlerde basvurduk ve aldilar vizeyi. ceviri tamamen google translate ile yapildi. isaretli yerlere ailenizin yada sizin ilgili bilgilerini girmeniz yeterli. bilginize.
Eklenti Dosyaları
.docx
Davet mektubu örnek.docx
Boyut: 13,28 KB / İndirilme: 1
arifcilgin
14.07.2023, 10:55 #1

Merhaba,

ben kendi ailem ve esimin ailesi icin kendim mektup hazirladim ve pdf olarak gönderdim (imzami kardesim kopyalayip atti). vize basvurulari sonuclandi ve vize aldilar 6 aylik her ikiside. Bu sekilde B plani olarak yapin derim. diger basvuracak arkadaslarada tavsiyem bu tabiki kabul edilmeme sorumlulugu alamam ama bu sekilde farkli tarihlerde basvurduk ve aldilar vizeyi. ceviri tamamen google translate ile yapildi. isaretli yerlere ailenizin yada sizin ilgili bilgilerini girmeniz yeterli. bilginize.

Eklenti Dosyaları
.docx
Davet mektubu örnek.docx
Boyut: 13,28 KB / İndirilme: 1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
 1 Ziyaretçi
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
 1 Ziyaretçi